Pagina's

zaterdag 16 maart 2013

2 jaar

Ze worden toch snel groot en eerlijk gezegd ben ik daar blij om. Vandaag werd onze kleine reus 2. 2 jaar geleden paste onze mini reus nog maar net in dat glazen bakje van de kraamafdeling. Schrok de gynaecoloog zich een hoedje als hij hem - keizersnedegewijs- uit mijn buik haalde. ' neen mevrouw, die had er niet gewoon door geraakt' Want daarover had hij al twijfels geuit, waardoor ik 5 dagen overtijd toch nog snel naar het ziekenhuis mocht rijden voor een MRI! Woensdag mag u bellen voor het resultaat, en dan zaten we al in de arbeidskamer. Na 12 u van weeën zei ik ' ik vind een 2 de keizersnede echt niet zo erg' en alsof ze daarop gewacht hebben lag ik even later in de operatiekamer.
57 cm en 4.4 kg ( geschat op 3,5 kg en 50 cm) . Onze dochter was 47cm en 2,7kg, een beetje geschrokken waren we dus wel. Maatje 62 was nog maar amper in huis.

Vandaag dus een feestje, lekkere cake ( die hij niet lustte want er zat iets in wat hij eigenlijk nog niet echt mag eten) super dips van banaan, chocolade en discoballen ( die hij maar vies vond) en veel cadeautjes ( die hij na het uitpakken gewoon liet liggen en weer bij mama kwam hangen) en een kroon ( die hij niet op wilde) Een superfeest dus. Maar het is hem vergeven. Koorts en hoest op je verjaardag is niet leuk!
Wat hij wel leuk vond was de 'mama emaakt' t shirt. Joepi!

En wat nog leuk is ... Ik won de give away van *Sam. Hoe cool is dat! ( dat wou ik nu ook eens zeggen se)

Voor iedereen nog een geweldig weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten