Pagina's

woensdag 18 september 2013

Nep, nep, klaar

Nog eens tijd voor wat stoeferij. De afgelopen 3 dagen was ik, tussendoor, bezig aan mijn eerste 'echte' handtas. Zo eentje uit 'Zo Geknipt'.

Maandag trok ik met mijn 2 naaibuddies (en meer) naar Kapellen en kreeg daar veel goed advies (van hen). Ik ging naar huis met nepleer, een 2euro stofje, nog een 2 euro tricot en 2 broeken stofjes voor mezelf. Maandagavond tekende ik het patroon, wat niet echt moeilijk was. Ik wilde de kleine handtas met rits maken. Dus een beetje aanpassen en hertekenen. Dinsdag was een eivolle dag met : hulp op school bij kleuterzwemmen, bezoek van bomma hier thuis, de eerste sportles van kleine dame en s avonds Schoten Stikt. Een kop vol snot en hoofdpijn zorgde voor meer stress dan wat anders. Maar gelukkig had ik vandaag een beetje tijd ... . Na een paar uur zat ze in elkaar. En het is geweldig meegevallen.

Dat nepleer stikt als een trein. Ik begon met een jeansnaald en eindigde met naald. Nr 70, dat ging geweldig. Zelfs 4 lagen over elkaar. Ik twijfel wel een beetje aan de stevigheid, want dit nepleer rekt serieus.

Ik ben content ...
Dit smaakt naar meer ...


4 opmerkingen: