Pagina's

woensdag 15 januari 2014

Opgeruimd

Na de hevige naaiperiode voor nieuwjaar geraak ik nu maar moeilijk op gang. En uiteraard liggen er weer massaal veel projectjes te wachten. Zoveel zelfs dat ik ze niet goed durf oplijsten. Maar er is geen tijdsdruk. Wat ook al wel eens goed is. Tenzij natuurlijk de weergoden beslissen dat het toch nog geweldig stevig gaat vriezen OF dat de zomer er sneller aankomt dan gepland, dan ga ik er toch nog moeten invliegen.

Deze keer begon ik nog eens aan een broek voor mezelf. En die ligt er nog steeds. Enkel de tailleband nog en omzomen en ze is klaar. Maar ik geraak er maar niet aan. Deze keer komt het door de stof. Ik kocht enorm mooie stof die verschrikkelijke plooien gaf in de wasmachine. En die strepen staan er nog steeds in. Dus ligt de broek, dik in de weg, naast mijn naaimachine. Te wachten op afwerking....

Gisteren, tijdens onze wekelijke stikavond met 2 toffe madammen ( waarvan eentje ziek jammer genoeg) maakte ik een rommeltas voor op mijn bureau. Handig. Maar bij het nemen van de foto's zag ik qua afwerking heel wat missers.... Een lijntje waar een stiksel moest komen, zonder stiksel ... Niet er handig. 
En ja die lijntjes ... Die zie ik ook nog staan, iemand een idee hoe je dat verwijdert zonder wassen? Het komt van zo'n vul pen met verschillende krijtjes.

Toch een handig ding hoor, alle noodzakelijke spullen zitten bij elkaar. Dus als ik beslis om op verplaatsing te gaan moet ik gewoon deze tas meenemen. En ook in huis is het wel handig. 

Geen patroon, gewoon gezond verstand, dat af en toe wel een beetje werkt ...                                   

                                                           


En 2 toffe, trek-over-je-hoofd sjaaltjes werden er ook nog gestikt. En toen werd pas echt duidelijk dat de overlock zijn beste tijd heeft gehad ... Jammer, want wel een gerief zene ...

En nu ga ik snel nog wat opruimen voor ik ga lezen op school. 


4 opmerkingen:

  1. tof zo'n mandje . en inderdaad handig met die handvatjes zo kan je hem overal mee naar toe nemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk en origineel, vind de stofjes ook heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel. Het waren allemaal restjes ...

    BeantwoordenVerwijderen