Pagina's

vrijdag 10 augustus 2012

Over een durfal en grijze haren ....

Naar het schijnt worden de nieuwe speeltoestellen zo gemaakt dat kinderen alleen maar de dingen kunnen doen als ze er klaar voor zijn. ( bv bredere openingen bij treden, zodat de kleine beentjes het niet kunnen overwinnen) Maar dat is dus buiten onze zoon gerekend. Onze durfal is echt niet te schatten.

Dan klimt meneer op de chauffage, wat we al hadden toegelaten om niet altijd neen te zeggen, zitten mag. Sleept hij de buggy met knuffel daar bovenop en ... Ja ja dan gaat hij erop stappen. En dan mag je niet neen roepen, want dan doet hij pas echt gevaarlijk.

Dan heeft hij ook nog een verstopt krukje gevonden, overvol met materiaal. Maar na wat schuiven kon zijn maatje 21 er net op.
Of dan heeft hij door dat als hij de kast open doet, hij op de planken omhoog kan klimmen ...
En als je de naaimachine plat legt, dan kan je nog wat hoger komen ...

Hoe ver kan je komen als je met een beentje op de leuning van een stoel staat? Hoe hoog kan je klimmen op een stoel die omgekeerd staat?

Wij leven in een versterkte burcht. Alle keukenstoelen staan omgekeerd op tafel of buiten. Het materiaal ligt in het midden. Het tijdelijke keukeneiland wordt meteen terug leeg gemaakt of alles moet op de middelste 10 cm liggen ...
En hiervan krijg ik dus grijze haren. Te begrijpen?

Bedankt om nog eens mee te lezen ...

5 opmerkingen:

 1. Hopelijk maar een korte periode van ontdekking hoewel hem kennende het wel wat langer kan duren. Ik wens je veel succes en moed en in nood een kleurspoeling voor je grijze haren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja Marijke ... Ik ga die kleurspoeling kunnen gebruiken, maar ik wacht er nog ff mee. Wie weet wat hij nog gaat doen ...

   Verwijderen
 2. Bij ons was dat ook zo, alles een stukje opschuiven zodat Abel er net niet bij kon. Nu kan hij overal aan. En hebben we 2 kindjes erbij. En doen we dat niet meer, het helpt toch niet, integendeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooo kom es kijken, de uitslag van mijn "Loslaten" weggeef-actie is er.
  Liefs,
  Veeeeertje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voorlopig zijn er hier nog geen accidenten gebeurt, maar wat hij allemaal uitvindt ... . Zijn zus, net 4 kijkt ook steeds met verbazing.

  BeantwoordenVerwijderen