Pagina's

maandag 17 december 2012

'Doe je eigen dingetje'

Hier thuis zitten 4 hevige fans dan Kapitein Winokio,echt waar. Kleine meneer zingt al hele liedjes mee en komt te pas en te onpas aandraven met 'kaptein Jokio opzette', 'bamba zinge' ... En die laatste nieuwe cd is wel de max nu. Alle liedjes van die seizoen slagen hier in. 'koud koud koud koud' 'koud handen in elkaar, klappen maar, klappen maar'
22 maand en hij zingt ze bijna allemaal mee, sommige zelfs helemaal. Grappig hoor, geen mens die het verstaat, maar hij geniet.
En dus stond vandaag voor de 70-ste keer die CD op.

Alleen er nummer 'doe je eigen dingetje ' die wordt tegen mij gebruikt ... Te pas, maar vooral te onpas. Het lukte nog een tijdje om ze te laten zingen 'doe mama haar dingetje' maar dat is ondertussen al wel voorbij.

Ik denk dat we morgen wel aan 80keer zitten ...

Een tekening van de kleine dame. Altijd leuk hè
Een fijne week voor iedereen !

4 opmerkingen:

  1. Ook hier hebben wij een grote fan van kapitein "Nokio" in huis. Bij ons zijn "Hey hop" en de nieuwe DVD "van de boot" de favorieten. En gisteren hoorde ik van de peter dat de Winter-CD onder de kerstboom ligt. Dat belooft ... Maar stiekem zijn wij ook wel blij met weer eens een beetje afwisseling, voor zo lang dat zo aanvoelt toch.

    BeantwoordenVerwijderen