Pagina's

zondag 20 april 2014

Hoesjestijd

ÓHet was de tijd van de hoesjes. De afgelopen 14 dagen werd er niet veel genaaid, veel zieken, veel vakantie, weinig tijd. Ken je dat.

Maar de bomma was jarig en kreeg een hoesje voor een nieuwe tablet die ze van bompa kreeg. ( foute vergeten nemen). En toen bleek die zo goed te passen dat bompa ook een hoesje vroeg... En bomma nog eentje, voor de E-readers. ( ja ik heb computergrootouders/ouders).

En een toffe vriendin, die samen met iemand anders, altijd klaar staat had ook een hoesje nodig. Dus kroop ik nog eens achter de naaimachine. En er rolden 3 hoezen uit.  Ging het maar zo gemakkelijk. Ik gebruikte fleece als tussenvoering en dat in combinatie met rokjesvoering .... Pfff dat gaat schuiven. Ellende. Maar het is gelukt, de 3 hoezen zijn klaar. 

Hopelijk passen ze allemaal ...

En onze kinderen, die zijn er zo goed als door. De oudste kreeg als extraatje nog een oorontsteking, iets wat blijkbaar toch nog bij het adenovirus hoorde, wat ze beiden doormaakten. En dat gaf nog een paar dagen extra ziekte. De jongste komt er stilaan helemaal bovenop. En ... Blijkt sinds de opname dag en nacht droog. Wat een evolutie ... . Ik vreesde het tegenovergestelde, na 4 dagen van pampers owv de diarree. Maar neen, volgens mij is hij het helemaal beu, die pampers. 
Alleen is hij nog afhankelijker van de mama ... Ik mag niet uit zijn zocht, hij wil mij de hele tijd aanraken, vasthouden, voelen ... . En is weer alles aan het testen, wat er kan en niet kan .... Ik denk dat ik blij ga zijn als hij weer naar school kan ... .

Nog 1 dagje genieten van vakantie! 

1 opmerking:

  1. Mooie hoesjes, hoor!
    Blij te horen dat de kindjes er weer helemaal bovenop zijn!
    Nog een fijn vakantiedagje toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen