Pagina's

zaterdag 24 mei 2014

Zonder kleren

Zo zonder kleren zullen ze hier niet vallen, er ligt hier altijd wel een stofje te wachten. Maar eer die dingen dan weer afgewerkt zijn ... Dan zijn we vaak al weken verder. Want dat ene zoompje of die elastiek laat weer op zich wachten.

Na een lange tijd van amper naaien was het tijd om er weer in te vliegen en eerst dingen af te werken.

Zoals de pyjama, uit het Femmaboek. Eigenlijk werk ik niet graag met dat boek. Zelf vind ik het onduidelijk de overstap van de nummers van de patroondelen op het patroon en de beschrijving in het boek bij de werkwijze. Je bladert ook de ganse tijd in het boek om het te kunnen stikken, want elke beschrijving staat vooraan uitgelegd. ( wel duidelijk uitgelegd). Maar ik loop tekens opnieuw vast bij het tekenen van de patronen. Ergens 1/3 van het boek staat de matentabel en ergens anders staat dan weer de streepjescode beschreven ...ik vind nooit die blz terug.

Maar de pyjama is toch gelukt, veeeeeeeels te groot. Maar ooit past hij erin.


Kleine Arno, het neefje wordt 3. Hij krijgt het Gingerbread hemdje en een vlaggenlijn.De lampionnen zorgen ervoor dat de vlaggen niet gaan vliegen in deze wind.

Restjes moet je gebruiken he ...

Tante Jo krijgt voor haar zaak nog een leuke vlaggenlijn voor op de markt.Voor het geval je u afvraagt ... Waar haal je de tijd ...De combinatie kinderen thuis en naaien geeft dit ...
.Kzal maar beginnen opruimen ... .4 opmerkingen:

 1. Je hebt anders wel een mooie huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo op foto wel ;-). Maar je hebt gelijk. Ben hier best wel content. Bedankt he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kadootjes! zo te zien hebben de kindjes zich goed geamuseerd :-) (en is dat niet het belangrijkste?)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad dat is het belangrijkste ... Kzou niet liever willen anders

  BeantwoordenVerwijderen