Pagina's

maandag 29 juni 2015

Cadi cada cadeautjes

Cadeautjes zijn heel fijn .... Zegt de kapitein! En hij heeft gelijk.

De afgelopen weken was ik bezig met het het afwerken van heel wat cadeautjes.

Kleine dame beëindigd bijna het eerste leerjaar. Zij leerde ontzettend veel bij en had heel veel steun aan een super juf. We kozen samen voor een wolk, zij koos het stofje, met een gouden randje. Want het is een wolk van een juf met een gouden randje.
Kleine dame is jarig in de zomervakantie en viert dat natuurlijk ook op school. We kozen samen voor drinkbuszakjes. En zo kon ik eindelijk een berg stofjes opwerken die ik nooit zou gebruiken.Een grote klas, dus het waren er wel wat. Maar echt veel werk was het niet. Lang leve de overlock.

 Kleine meneer kwam terecht bij een nieuwe juf. Hij zat op zijn plaats bij een heel lieve juf die hem goed aanvoelde. De klas zorgt, dankzij een paar lieve mama's voor een gezamenlijk cadeautje. Ze krijgt er nog een vlaggenlijn bovenop.


En alle 'extra' juffen/meesters ( zorgjuf, turnjuf en turnmeester, kinderverzorgster en muziekmeester) krijgen een stel versierde wasknijpers.
Wij knijpen er tussenuit ... U ook!En nu komt er een strakke agenda ... Nog 2 rokken voor de vakantie, voor mezelf en een losse broek voor kleine dame versmallen. Veel werk, weinig tijd en veels te warm ...


.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten