Pagina's

zaterdag 12 mei 2012

Zachte billen - flockavondje

En het is gelukt, de billendoekjes van haar werden hier thuis ook gemaakt. Zoals je al kon lezen het is me een gevloek geweest. Gelukkig heb ik facebook gewijs beroep kunnen doen op haar. Maar koppig als ik ben probeer ik het altijd weer net iets anders. Zo tricot stikken, moeilijk hoor. Toch als je je er eens gauw vanaf wil maken.
Nu wil de dochter van het bollenstofje echt wel een rokje. Lijkt me ook wel mooi denk ik. Maar dan moet ik op speurtocht naar boordstof, misschien wel tegen volgende dinsdag.
Hieronder een paar fotokes, ik weet het ze zijn niet van de beste kwaliteit. Maar foto's is m'n ding niet echt.
Onze grote meneer wil wel enkel maar de échte doekjes gebruiken, ik laat hem maar.

En daarna heb ik mezelf getrakteerd op een flockavondje. 2 bodytjes om op sturen als welkomstcadeautje. Hopelijk worden ze maandag goed ontvangen. En onze kinderen kregen ook een paar gepimpte t-shirts. 'Wel mooi zene mama, maar ik doe het toch niet aan' Zucht.

Dit weekend staat grote meneer met de vroege, veel gestikt zal er dus niet worden aangezien hij dan amper aanwezig is. Maar misschien heb ik volgende week wel wat tijd.

En o ja, ik maakte voor de meter van kleine dame ook een papierenzakdoekzakje. Tis te zeggen, ik maakte er meteen 5, dan kan ze kiezen. Want de opdracht ... kies maar een mooi stofje ... is niet gemakkelijk hoor. Vooral niet als de meter het ook nog aan iemand anders wil geven.

Aan iedereen nog een geweldig weekend ! En alvast bedankt om mee te lezen.

1 opmerking:

  1. Blij te lezen dat het gelukt is :-) en leuk dat er foto's bij zijn.
    Liefs,
    Veerle

    BeantwoordenVerwijderen