Pagina's

zondag 3 juni 2012

Zeer veel vakantiestress

Toch bij kleine dame. De nacht voor haar eerste bewuste reis, heeft ze de hele tijd overgegeven. Via zodra het beter ging toch maar vertrokken en als we dan zeiden 'daar is ons huisje' huspa opnieuw. En toen zijnde een tijdje thuis gebleven. Onze volgende grote vakantie 39,5°c, ook maar vertrokken want we wisten wel ... Dit is vakantiestress. Dochterlief bleef de ganse rit ook wakker, 12 u. Paniek bij het binnenkomen in het huisje, nog veel grotere paniek toen het alarm opsprong. Die stress is toen 2 dagen blijven hangen.
De jaarlijkse herfstvakantie met vrienden was goed begonnen. Zij ging naar school tot de middag, dus maakte ze de inpakstress niet mee. Maar daar is ze pas 7 u later tot rust gekomen. En nu gaan we weer weg ... Nu al stress, de ganse dag al alle remmen weg, al een paar dagen net te laat met de grote boodschap, daarstraks gevallen en toen ...'ik wil niet vakantie', ze voelt ook weer warm, ... En vlak voor ze ging slapen valt ze. ... Op haar hand, duim ziet er wat dik uit. Hopelijk ziet dat er morgen beter uit ...
Deze keer geen fotokes ... Sorry, al ingepakt
Wat haat k dat inpakken. Kleine meneer vind al die zakken wel tof ... Daar kan hij wel inkruipen ... En uitladen, ook inladen ... Met andere dingen ...

Trouwens ... Dat is nogal een bandietje ... Gisteren schoolfeest van kleine dame. Zij in stress, geen bel die zegt dat ze naar de klas moet, lawaai, andere mensen, maar vooral ... Geen bel. Ende vrijdag mochten ze naar de optredens kijken en als het dan belde mochten ze niet gaan spelen ... 'dat komt niet goed zene mama'.
Enfinkleine meneer ... Ken je zo van die ballenvanger van in scholen? Zo van die gele dingen met 4 openingen. Kleine meneer zat op mijn schouders, wil eens kijken ... En in een mum van tijd zat hij er bijna helemaal in,zag de grote meneer langs de andere opening. Jonge jonge, we gaan er nog wat met meemaken.

Deze week heb ik mezelf wel kunnen uitleven op de naaimachine: 2 zonnenhoedjes, ( het eerste was ze meteen kwijt),een klein kussentje voor in de auto een gordelbescherming waarop ze kan slapen, een zonnenbrilzakje. En dan maakte ik nog een bedje voor haar pop uit een bedomrander met natuurlijk een bijhorend kussentje en lakentje. Want we hebben plots een poppendochter.

Ik wens iedereen een fijne week toe en hopelijk wordt het beter weer dan ze alweer voorspellen.

Daaaaag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten