Pagina's

dinsdag 7 oktober 2014

Plezier

Naaien, is meestal een plezier. Naaien tussen de soep en de patatten is iets minder plezant. Vaak is dan het lostornmesje mijn beste vriend. Je zou eens moeten zien hoeveel garen er in mijn afvalbakje beland, onvoorstelbaar. En dat lostornen, pffff rotjobke. ( net zoals patronen overtekenen) maar het hoort erbij. De ene keer al meer dan de andere keer.

2 weken, 4 stuks genaaid ... Dat gaat toch al he.
Het kleedje, voor het jarige vriendinnetje, hangt ondertussen al in haar kast. En voor kleine dame maakte ik een iets kleinere versie. 2 contente beste vriendinnetjes, want hoewel ze niet meer in dezelfde klas en dezelfde school zitten, ze komen nog steeds goed overeen.En vooral bij het maken van de jongensbroek, heb ik heel wat,naden uitgehaald .... Want de details moesten goed zitten. En nog is het niet goed gelukt ... Maar zo kan hij buiten. Kleine meneer keek naar de broek, tijdens het naaien. 'Is die voor mij', twinkel oogjes. 'Wooooowwww, ben ik dan zo groot?' Geen idee of hij ze mooi vind, ze is groot, dat is blijkbaar al goed genoeg. 

( een modelletje uit ottobre)En vandaag werkte ik goed door. Een super warme en zachte trui voor kleine dame is ook klaar. Een burda modelletje. Benieuwd naar haar gezicht morgenvroeg.En nu nog een iets kleinere en heel wat grotere versie.

Veel naaiplezier deze week.


2 opmerkingen:

  1. Mooie creaties en wat een productiviteit! Uit welke Burda komt de trui?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een los patroon 9482. Bevat ook nog legging, kaptrui en jogginbroek. Maatje 104 tot 164.

      Verwijderen