Pagina's

dinsdag 3 april 2012

Ingesloten

Zijn we morgen. We wonen vlak aan de aankomst van de koers, die dus het uiteinde van onze straat afsluit. Het begin en een straatje verder ... Daar wordt ook gefietst. En wat doen wij dan morgen ... Meefeesten. À ja ti's den 10000ste keer. Eerst wil ik met kleine dame en haar fietsje met zijwieltjes eens over de aankomst fietsen. Kzal grote meneer om een fotoke vragen. Dan kan ze stoefen dat ze gewonnen is, mag dan niet te hard trappen. En ik ga ook onze oprit leegmaken. Al wat loszit ergens zetten waar er niemand aan kan en dus niet kan gebruikt worden in het feestgedruis.
Misschien moeten we ook in onze tuin met een vlag gaan wuiven, zodat we onszelf kunnen zien op tv. E frietjes gaan eten. Of we moeten maar mee op café gaan, als er nog plaats is. En we moeten zeker gaan roepen: ' komaan Tom, trappen! ' Tegen de eerste de beste fietser.
Of we blijven gewoon binnen en doen alsof er niets aan de hand is. ...

2 opmerkingen:

  1. inderdaad ingesloten maar wel met zeer goede sfeer ook he. waar we vroeger woonden Verberstraat over het gemeentehuis keken we ook iedere keer konden we zien of ons dak nog in orde was haha.
    Veel plezier in ieder geval ik zit nu niet zover van de start in Antwerpen maar vanavond toch even cinemake doen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was inderdaad,zoals antieke wel leuk. Speciale sfeer hè, je moet gewoon meedoen. Klei,e meneer was weg van de helicopters . . .
    tot dinsdag hè. ( sorry een late reactie, druk hè tijdens een vakantie)

    BeantwoordenVerwijderen