Pagina's

donderdag 26 april 2012

Koppig, woest, . . .

Niet luisteren, ' doe je eigen dingetje' ( ja dank u kapitein) . . .'t lijkt hier soms wel een oorlogsveld. De niet-zo-belangrijke- dingen-voor-de-moment laat ik voorbijgaan, een mens mag al af en toe eens zonder gezeur hè.
Maar af en toe moet het.
Neen, je mag niet in pyama naar school, ook niet met regenlaarzen,neen die trui is echt vettig, ja uw haar moet nu echt gewassen worden, neen geen lolly als ontbijt, ja uwe pyama aan om te gaan slapen ( dit had ik kunnen laten voorbijgaan) . . .
En dan voor kleine meneer. Neen, niet op de triptrap klimmen, neen niet de kaskes pakken, neen we gaan nu niet naar buiten in de gietende regen wandelen ( daar ben je trouwens bang van) en ja je moet eten, neen niet alleen maar brood . . .
'k Ben een zaag aan het worden . . .

Niet?
Gelukkig ( waarschijnlijk niet) vertrekken we morgen op familieweekend.

Hopelijk loopt het bij jullie vlotter! Alvast een prettig weekend!

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Een heel late, dankjewel. Het ws een zonnig en tof weekend!

   Verwijderen
 2. Amai, zo herkenbaar.
  Vanmorgen nog een uitgebreide "nee je mag niet in pyjama naar school" episode. En al een paar dagen "je haar moet echt gewassen worden", da's hier ook een vast ritueel. (zelfde met haar kammen trouwens... aargh!)

  "Uwe pyjama aan om te gaan slapen" laat ik regelmatig vallen... is ook weeral een stap minder in de "nee je mag niet in pyjama naar school" strijd de volgende morgen hé ;-)

  Veel plezier op weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ben ik blij te lezen dat het niet alleen bij mij zo is. Al loopt het de laatste 2 dagen hier wel beter.

   Verwijderen
  2. Maar dat haarkammen laat ik wel eens vallen, na het dragen van de fietshelm is die strijd helemaal niet meer zichtbaar.

   Nog veel succes hè

   Verwijderen