Pagina's

woensdag 22 februari 2012

Alles klaar ...

Maar niet gisterenavond. Dat patroontje voor de broek was te ingewikkeld gisteravond. Er waren genoeg mensen om ge helpen, maar ik had het gevoel ... Dit gaat niet lukken. En bleef de broek dus liggen.
Deze ochtend frisse moed en ja hoor op een klein uurtje stak het in elkaar. Het patroontje kwam uit een knippie van de bib van Schoten Stikt.(maart 2011), de stof uit Kapellen.
Meneertje heeft ze meteen gedragen, hopsa al een naad gelost. Maar snel te herstellen en ... alles nog een extra controleren.
En de foto's ... Ondertussen hebben zijn darmen weer eens zo goed gewerkt dat de broek snel gewassen moet worden. Ik probeerde eerder al foto's te maken, maar hij wil o zo graag dat toestel hebben.

Daarna snel nog dat zakje voor de gsm van de schoonmoeder, met de stof die we cadeau kregen op Schoten Stikt. Met een bijhorend zakje voor de oortjes of andere dingen.

Ook een eerste korte tutketting is af. Handig zo sleept hij zijn tutje niet de ganse tijd over de grond en gaat hij niet verstrikt. Want ... Daar is hij een echte held in.

Productief dagje wel. Onze roze prinses was bij de schoonmoeder ... .
Morgen zal er niet veel gestikt worden: kleine binnenspeeltuin, bomma op bezoek ( wij op controle met de gebroken knie van de papa) en daarna nog naar vrienden. T zal uitrusten worden tijdens de gewone schoolweek?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten