Pagina's

dinsdag 28 februari 2012

Ole, overnachten in het ziekenhuis

Het moest er van komen. De kleine dame bleek toch de ziekste te zijn van den hoop. Longontsteking en griep. Dus zitte, we in het ziekenhuis. Want ... Eten en drinken daar deed ( doet) ze niet meer aan mee. Pffff ellende. En verschrikkelijk hoe lang een kind met 39,9° moet wachten op een bed en onderzoek. En gelukkig dat ik blijkbaar ook lid ben van de BVV, zodat ze toch een slokje water kon drinken op de momenten dat het nodig was. Maar het ergst is nog ... Zien dat ze je doodzieke kind pijn doen en daar, volgens mij, niet gepast op reageren. Ik heb van die oerkreten gezien, een kind dat de dokter een mep gaf. ( goed gedaan, moet je maar niet zeggen dat het niets is). En als je dan na de strijd tranen in je ogen hebt, dan komt er amper reactie ... Gelukkig zijn ze op de kinderafdeling kindvriendelijker.

Grote meneer moest dus, ziek, zorgen voor kleine meneer. Hij belde me net, fier, kleine meneer heeft doorgeslapen. Om dan een half uur later terug te bellen ... Heeft ook terug koorts. En hoest eigenlijk ook een beetje ... Misschien moeten we ook een RX bij hem laten nemen ... Ik had echt niet in de gaten dat kleine dame een longontsteking had. Een verkoudheid ja, maar ze hoest dan ook al de ganse winter. En wie hoest er nu niet ... . Straks eens informeren ....

Ik verveel me hier redelijk dood. Haakwerkjes genoeg eigenlijk, ik zag bv de appeljasjes ... Zou dit niet leuk zijn als cadeautje op school? Als ze jarig is? Maar we zijn halsoverkop moeten vertrekken en heb dus niets bij. Hopelijk lukt het me om overheid te gaan... Grote meneer vind nooit de juiste spullen.

En pfff erg om te zeggen. Ik heb kleine meneer echt verschrikkelijk gemist. Nog nooit heb ik hem een nacht niet gezien, gevoeld, gehoord. ....

Op naar deze nieuwe dag. Hopelijk heeft iedereen een gezonde dag vandaag !

5 opmerkingen:

 1. ik zou zeggen
  zal het even gaan halen en je brengen maar ik kan gaan poetsen want de bezettingswerken zijn gedaan bij ons.
  en ik wil terug naar huis verhuizen zo snel mogelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor het aanbod. Heb de spullen gekregen, weliswaar ALLES, maar goed, dan kan ik zelf kiezen wat ik nodig heb... Bedankt voor het voorstel hè.

  En veel succes met d poets ... Ht einde is in zicht ....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hoop voor jou snel het einde in zicht in het ziekenhuis enig idee hoe lang ze moet blijven? Verzorg ze maar goed en jezelf ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Minstens tot vrijdag, maar aangezien ze nog niet eet en amper drinkt . . .
  En morgen met Leon naar de kinderarts . . . Die heeft alweer koorts en ik zou graag hebben dat hij niet zieker wordt en we tegen het weekend allemaal genezen zijn . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het kan snel gaan dat ze ineens wel terug drinken en eten. Ken het gevoel heb met Nienke ook al een paar keer mee gemaakt
  nu zolang ze een infuus hebben krijgen ze geen honger gevoel en dorst want ze krijgen alles via het infuus. Ik ens je veel succes in ieder geval en hopelijk een rustige dag vandaag. Welk ziekenhuis liggen jullie?

  BeantwoordenVerwijderen