Pagina's

donderdag 23 februari 2012

Yippie. ... Nog eens ...

Bij vrienden kunnen langsgaan. Onze kleine bandiet maakte het, door zijn huilbuien, krampen en rusteloosheid, onmogelijk om ergens langs te gaan. Je moet er toch ook van kunnen genieten hè ... En als je daarna met een compleet overspannen kind zit dat nog uren woelt en huilt voor hij slaapt ... Dan doe je dat niet. De afgelopen week hard geoefend op het alleen slapen in Bed. Niet gemakkelijk als de ervaringen van de kleine bandiet met zijn bed een klein drama zijn. Want, slapen in bed = pijn. Hier is hij eindelijk stilaan aan het uitgroeien. T wordt hij, over een kleine maand wordt hij 1.

Maar dus op vrienden bezoek. 10 min gaan wandelen met de buggy, een slapend ventje in de gang. Dan in de auto nog slapen, eten en weer in bed ... Benieuwd naar de rest van de nacht'

Toch nog spannend hoor. Hij mag absoluut niets vinden op de grond om te eten, want hij reageert op zowat alles. En het wordt echt tijd om van hem te gaan genieten.

En dat stappen van hem ... Al van zijn 7 maand staat hij recht, op 8 maand stappen langs de zetels, op 9 maand sleept hij de ganse huisraad mee om ergens te geraken ( er is toch niets zo gemakkelijk om mee rond te lopen als met de salontafel, je kan er alles op leggen om te spelen en je hebt je steun bij) 10 maand, wil dan toch ook aan de hand en soms zelfs 1 vinger en stilaan een paar kleine stapjes. Maar echt alleen stappen, neen dat moet niet. Maar sinds vandaag heeft hij het plezier erin ontdekt. Doet hij spontaan meer stappen naar leuke dingen, zonder ons in de buurt.

Morgen moet ik dringend 3 wasmanden plooien, ik denk dat alle kasten leeg zijn. En ik wil gens een patroon vinden voor een gemakkelijke broek. Gemakkelijk qua naaien als comfortabel zitten. Of misschien een rok, ... Iemand ideetjes?


Fijn dat je tot hiertoe wilde meelezen ...

3 opmerkingen:

 1. mss een simpele (pyama)broek. gewoon rek erin vanboven. heel erg makkelijk. maar natuurlijk niet heel sjiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. misschien volgende keer samen een rok? met die leuke stof van mij en samen lekker passen en lachen ermee? Wat denk je?
  Groetjes

  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De pyamabroek lukt me zeker, maar ti's maaar een pyamabroek hè. Heb er dan maar eentje gekocht ...

  Marijke dat rokvoorstel, zie ik wel zitten. Benieuwd naar het resultaat met jou stofje. Ik ga voor het compleet foute retrostofje van Schoten Stikt. Absoluut niet modern, zelfs onmogelijk draagbaar, maar goed om te oefenen. Heb wel geen patroon ... Voorbeeld qua rok wel, dat kan ook wel lukken denk ik. Of is dat te gewaagd.
  Ik denk wel dat het eerder lachen gaat worden dan stikken ...

  BeantwoordenVerwijderen