Pagina's

zaterdag 25 februari 2012

Griep, grieperig, grieperigst

En ja hoor, ons gezin komt stilaan in de statistieken terecht. Grote meneer ligt al 2 dagen strijk, klein manneke ligt tussen zijn verwoedde stapbuien, ook in tranen. Kleine dame blijft zeer hevig spelen, lachen, op bezoek gaan, genieten. Grote dame ... Da's afwachten.
Maar ... Mannen kunnen echt niet alleen ziek zijn. Gisteren belde grote meneer me op, of ik even terug naar huis kom komen om medicijnen te nemen. Doodziek. Tja als dat je eerste griep is ... . Kleine meneer wil alleen maar gepakt worden ... .

En ik had zoveel plannen vandaag: broek 2 ineen zetten en broek 1 herstellen, keuken poetsen, afscheidsfeestje bijwonen ... En vooral de foto's van mijn broekencreaties en gsm zakjes online zetten. In de plaats ...deed ik de dochter naar haar meter, ruimde ik de keuken op, zette een extra wasmachine op, ging naar de winkel voor extra boodschappen ( want eigenlijk zouden we de komende dagen niet thuis eten), bleef ik maar flesjes afwassen, verschonen, pilletjes aangeen, er zijn ...

Met een bang hartje ga ik de nacht in ...wat komt er nu ...
En volgend jaar laat ik me zeker inenten, ik krijg ze altijd, de afgelopen 2 jaar laten inenten, maar dat ging nu niet. Kleine meneer heeft een kippeneiwitallergie en dat zit in het vaccin. En als je borstvoeding geeft ... Volgend jaar weer beter.

Ik hoop van harte dat de zieke beestjes niemands huis binnendringen. Morgen maak ik met mijn dochter een affiche om hier aan de deur te hangen.

Nog een fijn weekend ...

2 opmerkingen:

 1. Ma Sjakesjok, veel beterschap en inderdaad... als mannen ziek zijn... dan gaan ze bijna dood ;-)

  Ons kleinste prinsesje is ook aan het vechten. Gisterenavond laat alles overgeven in bed :-( Deze avond plattekes en met lichte koorts in de zetel.

  Ik hoop dat we beiden een rustige nacht tegemoet gaan.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk was jou nacht rustiger dan die van mij ... en is jullie prinses al aan de beterhand. Hier moet het eerst nog een beetje erger worden vrees ik ...

  BeantwoordenVerwijderen