Pagina's

zondag 26 februari 2012

De achtergebleven fotokes

en het geweldige Virus wat ons  huis overheerst.
Tja kleine meneer heeft 40.1°C, dus ook geveld  door het griepvirus. Waarschijnlijk dus nog een kwestie van tijd eer de dames van het huishouden er aan geloven. Wel een lastige periode voor de kleine dame, aangezien de 2 heren veel aandacht vragen, schiet er weinig tijd voor haar over. Ook het zwemuitje is geschrapt, en school zullen we ook maar even laten, wie weet waarmee steekt ze de 2 heren hier thuis nog extra mee aan.


Dan de fotokes. Kleine meneer heeft het niet zo voor fototoestellen, alleen als hij ze mag vasthouden. Dus zo komt het dat u hier een schim van de broek ziet.
(Hoe krijg je die foto's er trouwens een beetje behoorlijk in, dit vind ik maar niets)

Het gsm-zakje en zakje voor de oortjes, allemaal voor de schoonmoeder. Het stofke kreeg ik op Schoten Stikt. Je kon er dus toch nog iets mee aanvangen. Beide dingen zijn trouwens goedgekeurd.


En dan die woordverificatie... Grrr wat heb ik, zoals blijkbaar zo vele andere, al op gevloekt. Met een ipad en de voorspellende woordenboek, het slecht lezen blijkbaar ... moest ik meerdere keren opnieuw intypen, herhalen, ... soms zelfs schermen terug openen. Maar dankzij de tips van Mamanon, is dat spul hier ook uitgezet (denk ik.)

Oké, de rust is weer voorbij. Kleine meneer is wakker.

Nog een laatste fijne schoolvakantiezondag.2 opmerkingen:

  1. Mooie broek en gsm tasje leuk dat schoonmoeder er ook blij mee is.
    Wij hebben dezelfde vloertegel liggen. Zeer grappig eigenlijk.
    Beterschap voor de zieken en hopelijk geen extra meer. en geen dames die ziek worden hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ook de kleine dame is nu ziek. Pffff ... Lang leve de griep. Hè grappig van die tegel! Wij vonden die eerst gedurfd, maar nu vooral mooi. Aan het aftellen? Of is het daar te druk voor?

    BeantwoordenVerwijderen